Jäsenedut

Valtakunnalliset jäsenedut

Lapsemme lehti

Matkailu ja vapaa-aika mm. HopLoppiin leikkimään 12eurolla (norm.18€)

Alennukset tuotteista

Auto- ja välinevuokraus

Varsinais-Suomen piirin alueen omat jäsenedut

Sokos Hotel Caribia:

Teemakylpylän käyttö 12 € / aikuinen, 7 € / lapsi (3–16-vuotta), ma–to perhelippu 28 € (2 aikuista ja 1–3 lasta), pe–su perhelippu 37€ (2 aikuista ja 1–3 lasta). Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Jäsenetuhinnat voimassa 31.12.2018 asti. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vk 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, e-mail: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Edut koskevat MLL:n Varsinais-Suomen piirin alueella toimivien paikallisyhdistyksien jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa sekä ravintolassa.

Leivonta- ja juhlatarvikeliike Confetti Raisiossa -10% alennus kertaostoksesta. Ostosten yhteydessä tulee esittää jäsenkortti.

KlaaraA -10% alennus normaalihintaisista Bio Sculpture -geelikynsistä tai ripsien LVL Enhance -käsittelystä

Naantalin ja Ruissalon kylpylät (huom. valtakunnallinen etu)

Paikallisyhdistyksen jäsenedut

Pyrimme toiminnassamme ja tapahtumissamme huomioimaan omat jäsenemme alennetuin tai ilmaisin hinnoin.  Esimerkiksi kesällä 2018 paikallisyhdistyksemme tarjosi jäsenillemme aikuisten lippuja Naantalin Muumimaailmaan 20euron hintaan (norm.30€).

Lisäksi:

• Taito-Valpurista MLL Raision yhdistyksen jäsenet saavat -15% kaikista tuotteista; Valikoimaan kuuluu useita tuoteryhmiä mm. käyttö- ja koristekeramiikkaa, luonnonkosmetiikkaa, vaatteita, asusteita, tuotteita sisustukseen sekä lahjaideoita lapsille ja aikuisille.
  • Lisäksi Taito-Valpurin, Susan Designin pienen pipotehtaan tuotteista -15%
  •
  • Lastentarvikkeiden PikkuKirppiksille osallistuminen on paikallisyhdistyksemme jäsenille ilmaista (muille 5€)
  • Lasten syntymäpäivien järjestäminen Perhekeskus Satelliitin tiloissa on paikkallisyhdistyksemme jäsenille 25€ (muille 50€)
  • lisäksi jäsenmaksuilla kustannetaan erilaisia yhdistyksemme järjestämiä tapahtumia, kuten Leikkipäivä, Metsäretket, RaisioLapset -tapahtuma, perhekahvilat, puistotreffit sekä paljon muuta, joihin on kaikilla mahdollisuus osallistua

Tässä liittymislomake, ole hyvä!