Perhekeskus Satelliitti

Perhekeskus Satelliitti  toimii MLL Raision yhdistyksen tukikohtana.

Perhekeskus sijaitsee Raision keskustan tuntumassa, Hesburgeria vastapäätä omakotitalossa osoitteessa Hulvelankatu 2.

Parkkitilaa on Satelliitin pihalla huonosti, eikä Hesburgerin parkkipaikkaa ole lupaa käyttää. Mikäli tulet autolla, suosittelemme jättämään auton joko Kelan parkkipaikalle tai Hulvelankadun päähän, molemmista tulee kyllä pieni kävelymatka.
Mikäli mahdollista suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä. Lähes Satelliitin ovelle pääsee myös busseilla nro 6 ja 7. Rattaat voi jättää katokselliseen terassiin.

Sateliitissa toimii perhekahvila joka arki aamu klo.9-12. Yhdistyksen toimesta perhekahvila toimii Satelliitin tiloissa kaksi kertaa viikossa päivisin sekä iltaisin parin viikon välein.

Yhdistys on järjestänyt pikkukirppiksiä Satelliitin tiloissa 2018 vuoden alusta. Myyjiä mahtuu tiloihin vain kourallinen, mutta tilat antavat lapsille paremman mahdollisuuden leikkiin ja seurusteluun sillä aikaa, kun vanhempi kiertelee myyntipisteitä.

Kylämummit ja -vaarit kokoontuvat Satelliitissa pari kertaa keväällä ja pari kertaa syksyllä vertaistapaamisiin.

Hallitus kokoontuu Satelliitin tiloissa vähintään kerran kuussa suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa.