Perhekeskus Satelliitti

Perhekeskus Satelliitti  toimii MLL Raision yhdistyksen tukikohtana.

Perhekeskus sijaitsee Raision keskustan tuntumassa Friisilän koulun ja Varppeen päiväkodin läheisyydessä osoitteessa Lumparlankatu 18.

Yhdistyksen perhekahvila toimii Satelliitin tiloissa kaksi kertaa viikossa päivisin sekä iltaisin parin viikon välein.

Yhdistys on järjestänyt pikkukirppiksiä Satelliitin tiloissa 2018 vuoden alusta. Myyjiä mahtuu tiloihin vain kourallinen, mutta tilat antavat lapsille paremman mahdollisuuden leikkiin ja seurusteluun sillä aikaa, kun vanhempi kiertelee myyntipisteitä.

Kylämummit ja -vaarit kokoontuvat Satelliitissa pari kertaa keväällä ja pari kertaa syksyllä vertaistapaamisiin.

Hallitus kokoontuu Satelliitin tiloissa vähintään kerran kuussa suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa.