MLL harrastetoiminta tauolla

14.3.2020

"MLL:n vapaaehtoinen harrastetoiminta tauolla toistaiseksi (ohje päivitetty 13.3.2020)

Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi ja Suomessa varaudutaan laajempaan epidemiaan. Viranomaiset suosittelevat mm. harrastustoiminnan rajoittamista tartuntojen vähentämiseksi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ohjeistaa, että:

• Isot yli 500 hengen tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka, valtioneuvoston suosituksen mukaisesti.
  • Muitakin tapahtumia ja koulutuksia suositellaan siirrettäväksi tai peruttavaksi tai ne järjestetään mahdollisuuksien mukaan verkon kautta.
  • MLL:n yhdistysten järjestämä vapaaehtoistoiminta ja tapahtumat perutaan toistaiseksi. MLL:n yhdistysten ja piirien ammatillisesti ylläpidettyä toimintaa koskevasta ohjeistuksesta vastaa paikallinen viranomainen.

Toimenpiteiden ensisijaisena tavoitteena on riskiryhmien suojaaminen."